🚨 Wees gewaarschuwd: Zeer diepe crisis in aantocht | #51 Madelon Praat | Misss Bitcoin

De Nederlandsche Centrale Bank voorziet een crisis die dieper was dan die van 2008. Dalende huizenprijzen en mogelijke systeem risico’s voor banken. Dit voorspelt niet veel goeds…

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook: https://bit.ly/2NC0HPn
▪️Uitgebreide cursussen: https://bit.ly/2Vl27ll *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver: https://bit.ly/3bd0eMO
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: https://bit.ly/2yTcrcw *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: https://bit.ly/3gMyK45 *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: https://bit.ly/2BUbIsH *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram: https://bit.ly/3fNYoWr
▪️YouTube: https://bit.ly/35RU0ks
▪️Wekelijks nieuws & updates: https://bit.ly/37la7JW
▪️Twitter: https://bit.ly/3cqsFZh

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen: https://bit.ly/2WpNZbB
▪️Bitcoin halving 2020: https://bit.ly/3dKlMCl
▪️Inflatie / deflatie: https://bit.ly/3blzrhj

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord: https://bit.ly/2HCT0X4
▪️The Bitcoin Standard: https://bit.ly/2K3sSWT
▪️Als de dollar valt: https://bit.ly/2wi00Sr
▪️Big Reset: https://bit.ly/30FE81n
▪️Beleggen met TA: https://bit.ly/2OXKO8k

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool: https://bit.ly/3d9p5DG

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻 https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

29 reacties

 1. Top weergegeven madelon ga zo door dame!
  Ik heb redelijk wat aandelen gekocht maar ben zeker geen pro.
  Mijn vraag is wat jij zou doen begin zo langzamerhand pijn in de buik te krijgen wat de beursgang betreft!
  Gr andre

 2. Als er een tweede lockdown komt in het najaar dan wil ik het nog wel eens zien. Dan wordt de global financial reset toch een feit ben ik bang.

 3. Laat de boel maar klappen! Worden barre tijden, maar dan kan men bouwen aan een 'gezond systeem'… toch?

 4. Één vraag heb ik wel. Overheid cryptocrurrency. Ook ik ben in 2013 begonnen met crypto / BTC. En ben overtuigd dat uiteindelijk blockchain de toekomst is. Ook qua een worldwide (crypto) currency. Langzaam maar zeker ontwikkelen de verschillende overheden een eigen crypto currency. Denk aan China maar ook bv de ECB is ermee bezig. Nu de vraag hoe kan BTC, beter gezegt crypto zoals we het nu kennen, uiteindelijk overleven? Wat is je visie hierin?

 5. Een bank die een hypotheek verstrekt, legt zelf 5-8% van het gevraagde vermogen. de rest wordt met een druk op de knop uit het niets gecreëerd. Je betaald over de looptijd 2 tot 3 x je gehele hypotheekbedrag terug. van geld dat in eerste instantie niet bestaat. hoe kan je dan van schuld spreken? Je hypotheek is immers binnen 5 jaar afgelost.
  En dan nog: het geld komt uit je Trust. je bent al eigenaar, volledig, zodra je je handtekening zet.
  Stel eens wat vragen aan je bank, aangetekend. play the game.

 6. Direct afgehaakt op het moment dat ze de Coronawet nu nuttig vind. Deze had juist in het begin nu gehad. Corona is voorbij, allemaal meegevallen. Coronawet is gewoon het afpakken van grondrechten. Welke belangen heb jij hierbij Madelon? Enge gedachte

 7. Geld is een illusie gecreëerd door een paar mensen. Tegenwoordig hebben we digitalaris (hallo wordt wakker), gewoon gecreëerd vanuit een pc (0 en 1). Ken je die tijden dat men uitbetaald kreeg met zout? Vandaar de Romeinse term sal-ario een zak met zout was toen het wettig betaalmiddel, wederom bedacht door een paar klootzakken. Wellicht moeten we naar een altruïstisch systeem/ samenleving gaan, waar mensen werk doen dat gedaan MOET worden omdat ze het oprecht vanuit intrinsieke waarde het willen doen.
  Tot die tijd wordt men geboren in een systeem waarbij (x) levens-tijd moet inruilen voor een illusie. Geld hoeren dat we zijn.
  Domme wereld met domme mensen.

 8. Het waren alvast 62 mooie jaren, nu corona werkloze, ik zing het wel uit. Het volkje snapt het toch niet en stemt toch traditioneel. De meesten dan.

 9. Beste Madeline , ik stuit nu voor het eerst op jouw kanaal . Je zet de zaken mooi uiteen. Feit is dat we allemaal.nog praten over een ' economie ' . Vanaf 2008 is er geen sprake meer van een economie aangezien de centrale banken de enige plek zijn waar banken kunnen lenen . Pijnlijk is te zien dat nagenoeg alle industrie naar China is geoutsourced. Westerse economien zijn uitgehold. De enige manier van groei komt voort uit het stapelen van leningen . QE gijzelt economische vrijheid van heel veel mensen ten gunste van een beperkt aantal grote zombie bedrijven.. op macro niveau, het schaduw banken systeem is geïmplodeerd, enige wat de wereld economie nog draaiende houd is de het onbeperkt printen door de FED. Via de SWAP lines worden de waardeloze valuta omgeruild voor verse dollars.. de spanningen tussen China en de US nemen toe . De FED is genationaliseerd . Dit gaat leiden tot het vallen van de dollar. Door de exorbitante QE maatregelen wordt dat nog even gerekt.. Ik denk dat bij de komende G10 de goudstandaard ( Via een crypro asset, wellicht XrP) hersteld . Swift worst vervangen. Vanaf dat moment is er sprake van een nieuwe wereld orde…

 10. Interessant zeg, bedankt voor je analyse! Ik vond het stukje over duurder worden van vlees en fruit interessant en probeerde dat ook op de site van centrale bank te zien. Ik heb zo te zien exact dezelfde pagina, maar kan niet de onderliggende waardes zien. Jij een idee?

 11. Beste Madelon, bedankt voor het inzicht. Mensen wees bewust dat we eerst naar beneden gaan voor de omklap naar alternatieven macro worden ontdekt en omarmt (lees:crypto). Crypto beweegt vooralsnog nog mee met de aandelen markten. Zie maart ! Mijn advies is om op een later moment in crypto te investeren. Geen financieel advies !

 12. Bretton Woods was in Juli 1944, niet in 1971, toen werd het juist afgeschaft toen president Richard Nixon op 15 augustust de inwisselbaarheid van dollars voor goud afschafte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *